Mercat d’intercanvi: habilitats i objectes
Brunch Self service
Decoració i música a la piscina

Can Avellaneda

Castellar del Vallès

Esdeveniments i exposicions

New Brunch House Market

Mercat solidari d’intercanvi entre amics. Objectes, roba i habilitats per intercanviar, amb la millor música i un deliciós Brunch self service.

El nostre projecte:

K

Mercat d’intercanvi: habilitats i objectes.

Fem l’intercanvi d’objectes de creació pròpia o recuperats i altres habilitats. Quin valor li donem a una peça de roba o de mobiliari? Potser una altra peça, potser una cançó o potser una fotografia. Sense diners, els assistents acorden l’intercanvi dels seus ítems amb el tracte que més els satisfassi. Potenciem el valor més artístic i més sensitiu de cada objecte i animem a apreciar també les habilitats com a moneda d’intercanvi . 

K

Brunch Self service.

Hi disposem llargues taules amb els ingredients i preparem la barbacoa. Els assistents decideixen quan i què els ve més de gust per gaudir d’aquest brunch, mentre la música sona i les paradetes s’omplen de gent. Tú decideixes el teu menú de Brunch, te’l prepares i gestiones el seu pagament. Gaudim també de la màxima confiança. 

K

Decoració i música a la piscina.

Comptem amb un espai exterior molt particular. Una piscina que ens recorda els orígens de la casa, ara en desús, i que convertim en el centre de la nostra ambientació. Cobrim el seu fons amb catifes decorades que combinen amb el gresite blau dels seus murs. Els instruments al seu interior. Un concert de rock a la piscina crea l’ambientació perfecta.

New Brunch Market

Contacte i connexió:

Les tres companyes de taller de restauració decidim compartir la nostra tasca i fer partícips als nostres amics i coneguts. Tenim la gran sort de gaudir d’un grup molt heterogeni de gent al nostre voltant, amb habilitats com la música, el disseny i la restauració i amb gran diversitat de sensibilitats. Ens coneixem i ens admirem, i desitgem compartir aquest nou format de mercat solidari entre amigues i amics.