Projecte de disseny i decoració específic d’espais interiors i exteriors

Elaboració i definició del programa

Disseny i fabricació dels elements decoratius

Recuperació i restauració de mobiliari

Disseny i elaboració de la decoració floral

Entorns rurals

Esdeveniments i exposicions

Casaments a entorns rurals

Els projectes de disseny de casaments són emocionants. L’oportunitat de mostrar amb les nostres decoracions aquestes precioses històries, cuidant cada detall.

Acollits per un meravellós entorn, celebrem el vostre casament amb una proposta de  disseny propi i personalitzat. Decorem per crear escenaris que compartireu amb els vostres convidats. Els gaudireu junts, sorprenent i regalant inoblidables records del vostre casament.

Definim plegades també el vostre programa de casament. Compartim els vostres desitjos i dissenyem cada espai i cada decoració mostrant la vostra història, detalls que fan única la vostra celebració. 

Ens emocionarem amb el disseny de la vostra celebració. L’entorn natural és un escenari perfecte per la nostra tipologia de decoració. Preciós mobiliari restaurat i una cuidada decoració creada artesanalment. Antics marcs recuperats amb fotografies que es mouen lleugers entre les branques, detalls com la llimonada casolana i els arbres dolços que sorprendran als vostres convidats.

Casaments a entorns rurals.

La proposta de disseny es completa amb la decoració floral. Les diferents tipologies de flor, el seu significat i la seva riquesa cromàtica defineixen la nostra proposta per cada espai i per cada protagonista de la vostra celebració.

Gaudiu durant tota la preparació del vostre casament. Us acompanyem i us ajudem amb la gestió dels serveis, dels preparatius i també amb la creació d’una proposta de disseny específica i única.