Som Adhoc.Cat

El naixement del nostre estudi d’interiorisme Adhoc.Cat va ser l’any 2010. En plena crisi econòmica, les previsions d’èxit no eren massa altes, però sí la nostra il·lusió per aportar nous conceptes relacionats amb la necessitat real de disseny. 

Iniciàvem un nou concepte d’interiorisme; aquell que ajudava a reutilitzar i recuperar, promovent la sostenibilitat i la coherència en els nostres projectes, també econòmica. El retorn a l’artesania, a l’aprenentatge i la recuperació de tècniques i materials, que ens permetien iniciar el concepte del projecte i també fabricar aquells elements que en formaven part, adquirint només la matèria primera. 

Anys de projectes amb pressupostos molt ajustats i concrets, que ens demanaven ser molt creatives i jugar amb recursos propis de l’ interiorisme, però també introduint recursos més comuns al món de la decoració.

Alicia-Adhoc-Terrassa
Estudi-Adhoc-Interiorisme

Els recursos propis de la decoració ens permetien ser molt competitives, ajustant els nostres costos i per tant accedir a gran diversitat de projectes. Nous materials, noves tècniques de treball i nous mercats. 

Vam iniciar la nostra activitat amb el disseny i muntatge d’un espai vivenda a l’Exposició Casa Decor Barcelona, l’any 2011. Actualment, aquesta cita continua essent de les més rellevants en el disseny d’interiors i també en la presentació de nous productes i materials en diversos camps i aplicacions.

D’ençà aquella primera exposició, el disseny i l’interiorisme d’habitatges i d’espais comercials, junt amb projectes d’aparadorisme i decoracions en esdeveniments privats i públics han guanyat quota al nostre estudi, i han nodrit la nostra experiència i el nostre creixement professional.

Molt implicada amb els projectes socials i associatius, som part del Districte Zero a Terrassa. Una iniciativa que neix per crear una xarxa de projectes del barri, que cooperem i teixim vincles amb la gent que l’habita. Les iniciatives socials, creatives  i culturals del barri engeguem una xarxa per generar teixit cooperatiu i de suport mutu amb col·laboracions respectuoses i valentes. 

La nostra entitat Districte Zero participa al Terrassa Cooperativa 2020, compartint amb altres projectes, programes i serveis en l’àmbit de l’economia social, el cooperativisme i la cultura de la ciutat.

Contacte

Si tens qualsevol projecte entre mans, proposta escènica o d’interiorisme, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. El nostre equip creatiu té ganes de nous reptes 🙂

Política de Privacitat

12 + 8 =