Serveis

1. Disseny d’interiors. Habitatge i comerç

T’ajudem a crear la teva llar, a donar resposta als teus desitjos. Assolim el màxim aprofitament dels espais i els transformem en imatge també de la teva marca, en el millor expositor pels teus productes i en el teu espai més personal i també familiar.

Què fem:

 • Assessorament tècnic 
 • Aparadorisme
 • Projecte d’interiorisme
 • Projecte executiu i direcció d’obra

2. Disseny efímer. Decoració i organització d’esdeveniments i celebracions

T’ajudem amb tot el procés de preparació del teu casament o de la gran festa que compartiràs amb companys i amics. Sense cap estrès, gaudiràs de l’organització i de tota la decoració dissenyada i creada artesanalment per al teu esdeveniment.

Què fem:

 • Guia d’estil i decoració
 • Disseny de programa
 • Organització i decoració de casaments
  Serveis de disseny i diversitat d'espais.

  Disseny d’interiors

  habitatge

  Creem un disseny específic, creem els espais de la vostra llar.

  Compartim els vostres desitjos i empatitzem amb les vostres necessitats. Que gaudiu el nostre disseny com a propi és el nostre objectiu, és l’èxit del nostre projecte.

  comerç

  El nostre disseny i la nostra creativitat a disposició del reclam d’un aparador, del màxim rendiment de l’espai comercial , de fira o de negoci i de representar els vostre Branding i els vostres principis com a marca.

  Disseny efímer

  escenografia i esdeveniments

  Dissenys temporals plens d’emocions, d’art, de música, de cultura i de solidaritat. La seva durada determinada emfatitza encara més la nostra passió i energia per poder gaudir-los durant un temps limitat (essent observadors també del seu final).

  Contacte

  Si tens qualsevol projecte entre mans, proposta escènica o d’interiorisme, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. El nostre equip creatiu té ganes de nous reptes 🙂

  Política de Privacitat

  2 + 1 =