Projecte d’assessorament d’interiorisme i decoració espai interior

Disseny industrial i fabricació dels elements decoratius

Recuperació i restauració de mobiliari i elements decoratius

Barcelona

Esdeveniments i exposicions

Casadecor Exposició a Barcelona

Casadecor ens proposa la participació a l’edició de Barcelona. Pel nostre jove estudi és una oportunitat de compartir amb joves dissenyadores i artistes.

Un gran espai expositiu on també compartim creacions amb estudis d’interiorisme i arquitectura reconeguts de Catalunya.

Anomenem el nostre espai a Casadecor Barcelona Y para muestra, un marco… una autèntica demostració d’intencions de la nostra intervenció a l’exposició i del nostre disseny respectuós, sostenible i divers.

Dissenyem i desenvolupem la zona de nit d’un habitatge per una sola persona, que es compon d’una zona de relax i lectura, un vestidor i el dormitori.

Casadecor Exposició a Barcelona.

El nostre projecte:

K

Disseny sostenible.

Encara patint la gran crisi del 2008, la nostra filosofia del nou disseny pren consciència que la sostenibilitat en el disseny és imprescindible: la durabilitat, la recuperació i el reciclatge d’objectes i materials, acabant amb la seva caducitat programada.

K

Retorn a l’artesania.

Recuperem antics marcs, cedits la majoria per un antic artesà de Terrassa. Els restaurem i els transformem amb tècniques antigues i heredades. Cada peça és única, cada recuperació és un pas a la materialització de la nostra filosofia de treball, del nou disseny respectuós i honest.  

K

El marc com a protagonista.

Recuperem un objecte quotidià i el transformem, convertint-lo en l’autèntic protagonista del nostre espai. El presentem amb diferents funcions i formats, però sempre mantenim la seva memòria objectual, que permet que aquest sigui reconegut en totes les seves combinacions.

K

Tradició i disseny respectuós.

Acompanyen el disseny d’aquest nou mobiliari basat en els marcs, amb les cortines metàl·liques tradicionals que juguen amb la insinuació i la privadesa. Tots dos elements relacionats per la uniformitat del tractament amb minerals i pigments naturals en sòls i parets, com a envolvent homogeni i natural.