Projecte de decoració espai exterior

Disseny i fabricació els elements decoratius

Disseny del programa

Terrassa

Esdeveniments i exposicions

Vermut musical amb Núria Graham a  Casa de la Música Terrassa

El pati de Vesc és un espai preciós que gaudim amb les nostres veïnes del Districte Zero.

Un espai natural a Terrassa centre amb un entorn constructiu fantàstic  d’antics vapors tèxtils.

Casa de la Música de Terrassa comparteix aquest espai i és veïna també del Districte Zero. Protagonista en l’escena cultural i musical de la ciutat, aposta incondicionalment pels nous músics locals i organitza tallers, activitats, formacions i concerts a la ciutat.

El nostre projecte:

K

Comoditat i proximitat.

L’objectiu d’aquests vermuts és crear unes trobades properes en un entorn tranquil. Definim el programa d’un espai còmode i plantegem la zona de seients propera a la Núria. Ella seu relaxadament i comenta les seves influències, fent sonar la música. El públic assegut al seu davant, interactua i gaudeix de la proximitat amb la Núria.

K

Entorn natural i disseny sostenible.

Un pati d’arbres fruiters i ocells, un entorn natural entre vapors industrials i inesperat al centre de la ciutat. Projectem una decoració respectuosa amb aquest entorn i potenciem la naturalitat dels materials i dels element de decoració.

Una antiga bobina de fusta industrial recuperada fa una picada d’ullet a l’origen industrial del pati. Ens decidim per antigues caixes de fusta recuperades com a seients.

K

Decoració lleugera.

L’element natural envaeix la imatge de l’espai, proposem una decoració lleugera, suspesa de les branques dels arbres. Petits cistells artesanals de vímet amb flor aromàtica que sorgeixen entre el verd de les fulles dels arbres que ens envolten.

Vermut musical amb Núria Graham a  Casa de la Música Terrassa.

Contacte i connexió:

Casa de la Música ens proposa participar en aquest nou format, el vermut musical. Un projecte intimista i molt cuidat, on una artista comparteix les seves influències amb un públic proper i reduït.  La Núria Graham és una jove cantautora catalana amb un importantíssim paper al món de la música, a catalunya i també internacionalment. Aquesta proposta li va encantar i a nosaltres també! L’oportunitat de compartir un vermut, escoltar música i xerrar animadament en un entorn privilegiat.