Projecte de disseny i decoració espai exterior

Disseny i fabricació dels elements decoratius

Disseny del programa

Terrassa

Esdeveniments i exposicions

Vermut musical Made in Japan by  Arnau Tordera a Casa de la Música Terrassa

Gaudim de l’entorn del Pati de Vesc amb el cantant Arnau Tordera com a convidat, i parlem de l’àlbum Made In Japan (Deep Purple, 1972-1973).

Descobrim aquest tresor musical a través de les nostres emocions compartides.

El nostre projecte:

K

Disseny tèxtil i cromàtic.

Catifes de colors amb dissenys que ens fan mirar enrere i recuperar l’ambient alegre i la sensibilitat que es compartia en aquells concerts mítics dels anys 70. La guitarra i l’òrgan encara ressonen quan imaginem aquells grans concerts de rock psicodèlic i progressiu.  Les mandales tèxtils descansen sobre la grava del pati, repartint tota aquesta riquesa cromàtica a l’espai que dediquem a les taules i als seients del públic d’aquest vermut.

K

Icones del disseny i de la música.

Dissenyem i definim l’espai protagonista situant una espectacular butaca de vímet model Emmanuelle. Una peça recuperada i restaurada que omple tot l’espai central entre els arbres, sobre la que descansa una edició limitada del vínil original Made In Japan. Creem un escenari on tenim l’oportunitat d’admirar com l’entorn natural acull una de les butaques de disseny més icòniques i una autèntica joia de la història del rock. 

K

Materials naturals i restaurats.

Proposem una mirada enrere amb les combinacions de colors, amb el mobiliari i amb l’ambientació de l’entorn. Una actuació coherent amb els anys de publicació d’aquest vinil que acompanyem amb materials i elements d’origen natural i recuperats.

Vermut musical Made in Japan by  Arnau Tordera a Casa de la Música Terrassa.

Contacte i connexió:

L’experiència en els dissenys anteriors creats per Casa de la Música ens anima a proposar una decoració tèxtil que aportarà riquesa cromàtica a l’entorn natural.