Projecte de disseny i decoració espai exterior

Disseny i fabricació dels elements decoratius

Disseny del programa

Terrassa

Esdeveniments i exposicions

Sóc Autor: Vermut musical amb Anna Roig  a  Casa de la Música Terrassa

 

Les jornades Sóc Autor és un dels projectes de formació més reconeguts de Casa de la Música.

Grups de treball i assessorament adreçades a tothom qui fa una tasca creativa, amb aprenentatges de mètodes i tecnologia per ajudar a la composició i també sistemes per adquirir el màxim rendiment de l’obra.

El nostre projecte:

K

El pati de Vesc, entorn natural.

Ens retrobem amb aquest fantàstic entorn i amb els seus verds. Proposem un disseny que gaudeix d’aquest escenari i que s’hi integra, conversant també amb la trajectòria musical de l’artista Anna Roig.

K

Decoració i Chanson.

Les cançons de l’Anna Roig ens traslladen a París, al teatre, a la Chanson. La nostra decoració fa una picada d’ullet i cola aquesta teatralitat entre els arbres fruiters que envolten l’espai de la trobada. Antics marcs recuperats suspenen de les branques dels arbres. Divertits bigotis, ulleres i barrets floten al seu interior. Una decoració que aporta color i teatralitat al conjunt. Acompanyem els marcs amb dolces piruletes que conviden al nostre públic a menjar-les.

K

Dissenyem un espai relaxat i distès.

Les antigues peces de mobiliari i de decoració restaurades són l’atrezzo perfecte en aquest espai de trobada i d’aprenentatge. El contingut més tècnic de la xerrada es relaxa amb una ambientació propera i una conversa distesa entre l’Anna, la moderadora i el públic. Afavorint la interacció del públic amb l’espai amb la disposició de barres de palets decorades amb sortidors de vermut  i antics cistells metàl·lics amb originals cucurutxos de paper.

Sóc Autor: Vermut musical amb Anna Roig  a  Casa de la Música Terrassa.

Contacte i connexió:

Casa de la Música ens proposa el disseny d’un nou format per una jornada de Sóc Autor. 

Si bé fins ara s’havien desarrollat en una gran sala diàfana al Vapor de Casa de la Música, en aquesta ocasió busquem dissenyar un format més íntim i proper, similar al que vam dissenyar al vermut musical de la Núria Graham.