Projecte íntegre d’interiorisme

Projecte de disseny i fabricació de mobiliari específic

Projecte d’aparadorisme

Barcelona

Comerç

SexAcademy Barcelona

La primera acadèmia de sexualitat a Barcelona obre portes amb la intenció de mostrar i compartir la naturalitat del sexe.

El programa d’aquest nou local ens demana captar l’atenció i potenciar la comoditat que convida a descobrir l’art, les tècniques, la història, la diversitat i la realitat de la sexualitat. 

Definim el seu programa en:

K

Espai d’exposició i venda.

K

Llibreria de consulta i espai de lectura.

K

Sala de tallers teòrics i projeccions.

K

Sala de tallers pràctics i danses.

Contacte i connexió:

K

Vam coincidir amb la Laila mentre la nostra companya dissenyava la imatge gràfica d’aquest nou projecte.

K

Ens va connectar la idea de crear el branding i el projecte de l’espai de l’acadèmia a l’hora.

K

La sinergia entre el gràfic i l’interiorisme, la integració de les dues actuacions.

K

Parlem de disseny com una sola paraula, un sol disseny que incorpora la imatge gràfica d’aquesta acadèmia a l’espai i hi integra també el disseny de mobiliari específic.

SexAcademy Barcelona.

El nostre projecte:

K

La naturalitat és el concepte de la nostra actuació.

Gaudir d’aquesta naturalitat en les activitats, els tallers i les exposicions de l’acadèmia, en els seus espais i també en el seu disseny. Expressem també aquesta naturalitat en els materials i els acabats del nostre projecte.

K

La fusta i la corda són els materials principals de la nostra proposta.

Materials naturals amb acabats neutres, que ens permeten mostrar el pas del temps, sense cap ornamentació. L’encaix d’aquests materials en la història i la diversitat de la sexualitat els aporta un paper protagonista a la nostra actuació.

K

La creació de l’aparador.

El local no disposa de cap espai exterior on exposar els productes i els serveis que ofereix, cap espai que connecti amb l’interior i que convidi a accedir-hi. En el seu lloc hi trobem un enreixat metàl·lic de ventilació. No existeix visibilitat des de l’exterior, així que mostrem l’interior de l’acadèmia i les seves activitats en fotografies de format polaroid. Les situem sobre llargues cordes naturals que recorren verticalment l’enreixat. La calidesa de la corda contrasta amb la fredor del metall. Un conjunt singular de cordes naturals lligades amb el mateix nus sobre un fons opac, on les fotografies mostraràn les novetats i ens convidaran a gaudir dels espais de l’acadèmia.

K

Sinergia de dissenys.

Coincidim i creem una proposta on les tres tipologies de disseny es combinen i comparteixen els mateixos espais. L’interiorisme es completa amb el disseny gràfic de les infografies i de les diferents tipografies dels missatges que apareixen a les parets i al paviment. El disseny de mobiliari específic s’integra als espais proposats.