Projecte íntegre d’interiorisme espai firal

Definició del programa

Disseny de l’espai expositiu. Fabricació d’estands

Disseny de zones comuns. Fabricació de zones comuns

Assessorament i gestió d’expositors i proveïdors

Assessorament i recerca de mobiliari tècnic i específic

Barcelona

Comerç

Erostreet Fira a Barcelona

SexAcademy Barcelona proposa la celebració de la Fira anual Erostreet, com alternativa al Saló Eròtic que se celebra cada any a Barcelona.

L’objectiu és naturalitzar la sexualitat i celebrar anualment un esdeveniment que s’allunyi de l’erotisme més impostat i comercial, apostant per un espai firal amb un programa divers i interessant, lúdic i també pedagògic.

Contacte  i connexió:

SexAcademy Barcelona ens contacta i ens proposa aquest interessant projecte. La naturalitat i la creativitat en el disseny de l’acadèmia els engresca a confiar de nou en el nostre estudi.

Erostreet Fira a Barcelona.

El nostre projecte:

K

Definició del programa.

El programa es desenvolupa en un espai diàfan de 556m2 i dues aules en una altra sala, dedicades a xerrades de formació i reunions privades. La sala diàfana acull el programa  principal de la  fira:

  • Zona de recepció i accés
  • Photocall 
  • Espai d’art i d’exposició fotogràfica
  • Estands d’exposició dels participants 
  • Espai de Market
  • Estand del patrocinador LELO  al centre de la gran sala
  • Escenari darrera de l’estand central del patrocinador
  • Bloc públic (banys i bar) junt a la sortida
K

Murs oberts.

Senyalitzem els espais, no els tanquem. Generem una circulació visual i física. Una relació continua entre els estands i la resta del programa que es desenvolupa a la sala. L’àrea de cada estand d’exposició és visualment reconeixible sense cap element que tanqui la seva zona o generi opacitat visual.

K

Divisòries d’estands de gran format.

Dissenyem les divisòries dels estands que filtren la visió entre els expositors. Grans marcs de fusta amb cordes naturals de cànem, tensades al seu interior, d’on suspenen lleugeres baldes on exposar productes i informació. Contrasta la lleugeresa del seu disseny amb el seu gran tamany. El perfil frontal de cada marc té acabat de pissarra que ens permet també escriure i actualitzar  informació de  l’expositor.

K

Mobiliari funcional i recuperat.

La funcionalitat del mobiliari  combina perfectament amb altres elements recuperats. Un conjunt de mobiliari per cada estand amb una funció concreta i altres elements recuperats que li donen suport, i creen un disseny sostenible i una actuació honesta.