Projecte de recuperació de l’espai

Recerca de mobiliari tècnic i específic

Projecte de disseny i rehabilitació de mobiliari

Terrassa

Comerç

Adhoc.cat Estudi d’interiorisme

Iniciem aquesta nova etapa i preparem el nostre estudi. El retorn a la nostra ciutat ens preparava la millor de les sorpreses. Situat al centre de la ciutat descobrim un magnífic conjunt d’antics vapors recuperats i transformats en espais d’artistes i músics, ateneus i entitats, dissenyadors i artesans. 

El nostre projecte:

K

Disseny i diversitat d’espais. Interiorisme.

La dimensió i les característiques de les tres sales interiors són molt similars. Disposem de tres espais amb entrada de llum natural i sostres de gran alçada. La diversitat dels nostres projectes ens demana dissenyar les tres sales com espais de trobada, de reunió i de treball, indistintament. Creiem fermament en la multifuncionalitat dels elements i també dels espais. 

K

Disseny de mobiliari de taller i mòbil.

Projectem un conjunt de mobiliari específic per l’emmagatzematge de material i de mostraris, i l’acompanyem de bancs de taller amb rodes. Fem una picada d’ullet a l’entorn i a l’origen industrial de l’estudi, i projectem aquest mobiliari de taller, reconvertit en taules individuals i de grup. Canviem el mobiliari fix per un mobiliari multifuncional, que desplacem i resituem pels espais de l’estudi segons les necessitats de cada reunió o de cada jornada de treball.

K

Disseny original i recuperat.

La riquesa cromàtica i el preciós disseny dels paviments de mosaic hidràulic són protagonistes a tot l’interior de l’estudi. El recuperem i potenciem la seva presència. Una sanefa de rajola gris enmarca el mosaic. L’acabat gris de les portes, finestres i porticons dona continuïtat al paviment sobre la pell blanca i neutra dels murs interiors.   

Contacte i connexió:

K

L’estudi se situa a la primera planta d’un antic habitatge.

Els elements constructius originals requereixen restauració. Bigues de fusta, fusteria exterior original amb porticons i paviments de mosaic hidràulic.

K

La seva construcció amb bigues ens proporciona espais de gran alçada i preciosos sostres.

Els impressionants paviments de mosaic hidràulic omplen amb els seus dissenys i els seus colors cadascuna de les tres sales interiors.