Projecte d’assessorament d’interiorisme

Definició del programa

Guia d’estil i actuació

Assessorament i recerca de mobiliari tècnic i específic

Sabadell

Comerç

1989-SIT oficines a Sabadell

Una rehabilitació de l’espai d’oficina d’una empresa familiar a Sabadell. L’activitat de l’empresa s’amplia i augmenta també el número d’empleats. Aquesta nova diversificació demana nou programa,  però el local és el mateix i per tant ens demana una millora del rendiment de l’espai.

La superfície total està sobre els 65m2 i definim el nou programa en:

K

Espai privat. Són els despatxos de gerència i d’administració.

K

Espai obert. Dos punts d’atenció al públic.

K

Espai semiprivat. Sala de reunions.

El  nostre projecte:

K

Lleugeresa i calma són els conceptes de la nostra actuació.

Amb la limitació de metres quadrats, creem espais còmodes i relaxats que calmen l’estrès de l’activitat de l’oficina.  Juguem amb la llum i amb la tipologia i el disseny del mobiliari.  La neutralitat cromàtica dels acabats i  l’envolvent blanc potencien la rendibilitat de la llum i unifiquen el conjunt.

K

Mobiliari tècnic.

Proposem una línia de mobiliari que compleix perfectament amb les necessitats del nou programa d’oficina. Mobiliari exempt a l’espai que emfatitza la lleugeresa del conjunt. Les taules reforcen aquest disseny relaxat amb la seva estructura. Línies ortogonals que conformen volums tancats però buits, de gran lleugeresa, amb acabats que combinen la fusta d’om amb l’estructura metàl·lica tubular lacada en blanc.

K

Honestedat dels espais, unificació de dissenys.

Creem espais tranquils amb un disseny coherent i honest. Observem la funcionalitat de cada element, de cada peça de mobiliari, sense ornamentacions. L’honestedat del disseny creat ens permet compartir la mateixa tipologia de mobiliari a tots els espais del programa, amb les seves particulars funcions.

1989-SIT oficines a Sabadell.

Contacte  i connexió:

La familia ens fa la proposta de participar en aquest projecte i ens sembla que el nostre assessorament sumarà a aquesta empresa. Ens coneixem personalment i ens proposem potenciar la seva imatge també en el disseny de les seves noves oficines.