Projecte de disseny i decoració espai exterior

Disseny i fabricació dels elements decoratius

Barcelona

Esdeveniments i exposicions

Parking Day a Barcelona

Coincidint amb la setmana de la mobilitat, celebrem una nova edició del Park(ing) Day a la ciutat de Barcelona.

La mobilitat i el transport sostenible és un dels àmbits prioritaris i més factibles on es pot actuar per fer front a l’emergència climàtica: cal reduir la presència i l’ús del transport privat motoritzat. I les ciutats tenen un paper clau en aquestes accions.

Contacte i connexió:

La implantació de SexAcademy a Barcelona és completa i ens proposen que dissenyem la seva participació al Park(ing) Day.

L’experiència en projectes anteriors ens connecta de nou i la confiança ens anima a crear una nova proposta de disseny respectuós, reivindicatiu i divertit!

Parking Day  a Barcelona.

El nostre projecte:

K

L’objecte de l’actuació, el cotxe.

En aquesta edició actuem directament a l’objecte que representa la nostra reivindicació. L’ús excessiu del cotxe a les nostres ciutats. Antics cotxes en desús, portats des de  les deixalleries, ocupen de nou el seu espai habitual d’aparcament a les nostres ciutats, però amb un ús inesperat i diferent. Una nova funció dissenyada i creada especialment per aquesta jornada reivindicativa.

K

Disseny de marca, creativitat representativa.

Amb l’objectiu clar de promoure la participació ciutadana i mostrar el nou projecte de SexAcademy a la ciutat, proposem dissenyar un nou espai a l’interior del cotxe. Un espai que representa la naturalitat del anteriors els dissenys creats mentre desenvolupem una de les activitats més divertides i comercials de l’academia: Speed dating. Mini cites ràpides de 5 a 8 minuts per desconegudes i desconeguts que es diverteixen buscant parella o simplement compartint noves experiències.

K

Disseny de Recuperació i sostenible.

Junt amb la reutilització del vehicle, la nostra proposta és coherent amb el conjunt. Recuperem aquests antics vehicles i creem nous espais amb elements i materials reutilitzats i restaurats. Representem un nou ús i també una nova concepció dels nostres carrers. La coherència  i un nou disseny més sostenible i respectuós.