Projecte de disseny i decoració espai exterior

Disseny i fabricació elements decoratius

Terrassa

Esdeveniments i exposicions

La Nit de Contes a Districte Zero Terrassa

Vetllada de contes llegits pels seus autors i les seves autores, amb música en directe.

La llibreria Synusia junt amb l’editorial Paper de Vidre organitzen anualment La Nit de Contes a l’Ateneu Candela, amb la lectura de tres contes pels seus autors i autores.

Contacte i connexió:

Es proposa a Districte Zero la seva col·laboració i participació. Aquest preciós esdeveniment té lloc a una de les entitats del Districte, i hi col·laboren altres tres projectes membres del Districte Zero: Casa de la Música de Terrassa, Llibreria Synusia i el nostre estudi junt amb l’artista plàstic J. Ignasi Ros. 

 

En aquesta edició tan especial, incorporem la música en directe del cantautor Nico Roig.

La Nit de Contes a Districte Zero Terrassa.

El nostre projecte:

K

Disseny de l’espai. La calidesa de la llum.

La vetllada té lloc al passadís del Vapor de l’Ateneu Candela. Un espai longitudinal entre els murs de totxana vista dels antics vapors. Situem l’escenari i al públic entre aquests bonics murs. Reconeixem la riquesa arquitectònica de l’espai i incorporem la calidesa de la llum. Dissenyem i creem  llums artesanals amb marcs recuperats de gran tamany, que descansen sobre aquests imponents murs.

K

Disseny de llums artesanals. Disseny interpretatiu i l’element natural.

Impactades per la lectura dels tres contes protagonistes d’aquesta nit literària, ens decidim a interpretar-les des del disseny i l’art. Cadascun dels tres contes s’identifica en cadascuna de les làmpades creades per aquesta vetllada. Una interpretació que mostrem amb un element natural per cada conte, per cada sentiment provocat per la seva lectura. Sobre papiro, retro il·luminem l’element natural per crear un preciós joc d’ombres.

K

Disseny de l’escenari.

Les teles d’una antiga intervenció artística del J.Ignasi Ros mostren encara com l’aigua i el pigment havien compartit el mateix suport. Una preciosa varietat de tonalitats i marques d’aigua sobre el teixit natural. Creem un escenari amb la simplicitat de la seva funció i la sostenibilitat en l’origen i  la reutilització dels materials. Tutors de bambú per l’estructura i teles tenyides per l’art creen un preciós fons d’escenari sobre el que es llegiran els magnífics contes i compartirem el fantàstic concert del Nico Roig.