Projecte aparadorisme

Disseny, creació i muntatge de l’aparador

Terrassa

Comerç

Kromathic Perruquers a Terrassa

Aquesta perruqueria de Terrassa ens demana el disseny del seu aparador.

Conscients de la seva funció principal com a  reclam i espai d’exposició de productes i serveis, ens proposem també definir el propi espai físic de l’aparador.

Contacte  i connexió:

K

L’equip d’aquesta perruqueria ens demana el disseny d’un aparador de tardor. Som comerç veí, de proximitat.

K

La filosofia, la creativitat i l’artesania als nostres dissenys els engresca a demanar-nos la creació del seu aparador.

Kromathic Perruquers a Terrassa.

El nostre projecte:

K

Disseny sostenible i retorn a l’artesania.

Som coherents i ens proposem la creació d’un nou espai d’aparador amb elements de decoració i de suport recuperats i reutilitzables. La sostenibilitat i l’artesania també en la creació de nous elements a partir de materials naturals com la corda. Recuperem del nostre bagatge cultural aquells elements que ens recorden a la tardor i que completen el nostre disseny d’aparador.

K

Aparador de fons obert.

La nostra actuació preveu també crear un fons per l’espai d’aparador. En el seu estat actual, no existeix cap separació física o visual respecte a l’interior de la perruqueria. Creem una lleugera cortina amb diversitat de fulles, un filtre visual que s’integra en el disseny del nostre aparador. 

K

Espai viu, espai creatiu.

La nostra actuació projecta un espai d’aparador viu amb la incorporació d’elements naturals i aromàtics, i també de dolços de temporada i castanyes. Un aparador que canvia i que interactua amb aquells vianants que passegen i també amb aquells clients que hi accedeixen. Un disseny creatiu que ens proposa l’observació del pas del temps en els seus elements naturals i vius, i que ofereix combinacions alternatives amb nous productes i campanyes que el comerç necessiti exposar i oferir.