Projecte de disseny i decoració espai exterior

Projecte de disseny i elaboració decoració floral

Disseny industrial i fabricació dels elements decoratius

Girona

Esdeveniments i exposicions

Exposició Girona Temps de Flors

L’exposició Girona Temps de Flors és un dels esdeveniments més arrelats a la ciutat de Girona i també a tota Catalunya, amb renom internacional.

Contacte i connexió:

La diversitat d’actuacions que anualment es mostren a l’exposició Girona Temps de Flors, ens produeix una creixent admiració i una sincera reflexió vers el seu autèntic protagonista, l’element natural, la flor.

Presentada i fins i tot representada, la flor ens provoca, ens sorprèn, i ens atrau irracionalment a través de tots els nostres sentits i sensacions.

És la flor qui ens crida, qui ens guia en cada història que es representa i nosaltres qui l’admira.

Exposició Girona Temps de Flors a Girona.

El nostre projecte:

K

Tradició i disseny.

El Museu al Carrer porta el relat d’un ítem reconegut i que és part del nostre bagatge cultural i social: les quatre estacions. Cadascuna de les estacions es presenta dins un gran marc, on les flors de diferents colors, juguen i prenen diferents rols per explicar-nos allò que es representa.

Recuperem i creem un nou disseny de  la Mosca de Sant Narcís, amb connotació cultural a la ciutat de Girona, i que ens relaciona tot el conjunt dels marcs, fent la seva pròpia interpretació.

K

Artesania i disseny.

Les flors s’acompanyen d’un altre element propi de la nostra cultura més artesana, el mosaic, que aporta més riquesa cromàtica i curiositat a la interpretació i representació del conjunt. El disseny i la seva fabricació artesanal és de Bussoga, amb qui tenim una estreta relació de col·laboració i total  admiració.  Cadascun dels disseny dels mosaics mostra en figures, línies i colors una interpretació molt divertida de les quatre estacions.

K

Interacció amb els visitants.

Projectem una actuació amb una temàtica familiar i pròpia, conjugada amb elements culturals del nostre entorn, amb gran riquesa cromàtica i gràfica. Els visitants interactuaran culturalment amb la nostra actuació, formant també part d’ella, gràcies a la incorporació de material reflexant a cadascun dels marcs, que els portarà a veure’s a l’interior de cadascuna de les representacions.