Projecte íntegre d’interiorisme

Disseny i fabricació de mobiliari específic

Fregenite

Habitatge

Ecoturisme.

Casa Rural a Fregenite · Granada

 

Ens encanta aquest projecte, l’increïble entorn natural on s’ubica la casa i la seva funció com a allotjament rural ens engresca i ens apassiona. El nostre projecte:

K

Diàleg de l’interior amb l’exterior.

La nostra actuació a l’interior de la casa parla amb el seu entorn natural. Les formes, els dissenys i els materials emprats són respectuosos i honestos amb l’entorn natural de la zona.

K

La funció de la casa com a Ecoturisme ens demana simplicitat, funcionalitat i durabilitat a la nostra actuació.

El programa anirà acompanyat de peces molts específiques de mobiliari amb una funció molt concreta. Proposem fer una picada d’ullet a l’element que ens va connectar i incorporem diferents marcs amb diversitat de funcions en varis espais de la casa.

K

Entusiasmats amb el projecte, els clients en proposen participar en el seu muntatge.

Per nosaltres es converteix en una nova premissa: aconseguir dissenyar i fabricar les peces que componen el nostre projecte, preparant un muntatge que sigui senzill i ràpid.

Ecoturisme. Casa Rural a Fregenite, Granada

Contacte i connexió:

Els clients van visitar la nostra exposició a Casadecor a Barcelona i els va encantar la nostra filosofia de disseny. Van quedar molt sorpresos amb la nostra actuació, transformant antics marcs recuperats en noves peces de mobiliari.