Projecte d’interiorisme

Disseny mobiliari específic

Granollers

Habitatge

Habitatge a Granollers

Una antiga casa entre mitgeres amb una rehabilitació recent de la seva estructura.

L’objectiu de l’actuació va ser redistribuïr els espais originals, generant espais més oberts al fantàstic pati que trobem al final de la casa.

Distribuïm el seu programa en dues plantes.

El nostre programa de dia a la planta baixa, en un gran espai on trobem la cuina office, menjador i sala d’estar amb accés directe al pati.

El programa de nit, amb dos dormitoris, a la planta primera. 

Una parella jove que va decidir restaurar i actualitzar una antiga casa, ens inspira a crear un disseny amb formes honestes i simples, materials com la fusta i teixits com el lli. 

El  nostre projecte:

K

En la nostra primera visita a la casa, la llum del preciós pati invaia tota la planta baixa. Una llum fantàstica que omplia tot l’espai. Ens vam proposar composar un conjunt de mobiliari i d’il·luminació que acompanyés aquesta llum, com a protagonista.

K

Tot el programa de dia es desenvolupa en un mateix espai físic, un gran espai diàfan amb dues alçades diferents. Promovem la idea d’un sol espai amb la relació de les peces de mobiliari que dissenyem.

K

Incorporem les fantàstiques rajoles de Bussoga a algunes peces de mobiliari. Volums blancs que ens sorprenen amb les seves traseres de dissenys curiosos i combinacions de colors. Des de la nostra coincidència a Casadecor i posterior col·laboració en l’Exposició Girona Temps de Flors, admirem el disseny i tot el procés creatiu i de fabricació que realitza el Josep de Bussoga.

Habitatge a Granollers.

Contacte i connexió:

Els clients van contactar amb el nostre jove estudi, interessats en la nostra filosofia del nou disseny i la sensibilitat per crear la seva llar plegats.