Projecte íntegre d’interiorisme

Disseny espai jardí

Disseny de mobiliari específic

Matadepera

Habitatge

Habitatge de nova construcció a Matadepera

Una casa familiar de nova construcció amb zona de jardí i proposta de piscina. El nostre projecte es crea durant la construcció de la casa, perfilant els espais i el seu disseny. 

K

La proposta de construcció distribueix la superfície en planta baixa, primera planta i planta sota coberta. la casa disposarà també d’una gran terrassa a la planta sota coberta i una amplia zona exterior amb jardí i piscina.

K

Treballem plegades amb la constructora, definint els accessos, les circulacions, la llum i els acabats de la construcció. Donada la important dimensió del jardí, potenciem l’entrada de la llum natural a l’interior de la casa, i la relació continua entre els espais interiors i l’exterior, juguem amb les visuals.

K

Dissenyem aquesta llar coneixent les activitats, els diferents horaris i la diversitat d’espais d’aquesta família. Espais divertits i segurs pels nens, espais còmodes per compartir amb tota la família i espais amb certa privadesa i tranquil·litat pels adults.

K

La coincidència en un projecte laboral anterior va crear una gran confiança que vam fer créixer des del primer moment que ens van proposar aquest projecte.

K

Crear una llar des dels seus fonaments és increïble.

K

Vam viure plegades tota l’evolució, gaudint i compartint el nostre projecte fins la seva finalització.

Habitatge de nova construcció a Matadepera.

El  nostre projecte:

K

Proposem una gran llar d’espais lliures.

Espais diversos i lliures per ser-hi, per jugar-hi, per treballar-hi i també per circular-hi. Dissenyem el seu mobiliari i la distribució dels espais amb aquest objectiu. 

K

La funció dels espais canvia i el seu mobiliari dóna resposta.

Volums ajustats amb línies simples i honestes, acabats neutres i una il·luminació acurada a cada espai.

K

Hem proposat cadascun dels dissenys, dels seus acabats i dels materials pensats en mil supòsits possibles en una gran llar d’una gran família.