Projecte de disseny escenografia

Fabricació i recerca dels elements decoratius

Muntatge escènic

Barcelona

Escenografies

Vete a la mierda, mi amor a Barcelona

Companyia Retorcia.

El David i el Marc són els autors d’aquest projecte autobiogràfic. Antics companys a l’Institut del Teatre de Barcelona, ens descriuen i ens detallen passionalment l’última trobada d’una antiga parella, durant la mudança de la vivenda que fins ara compartien.

Contacte i connexió:

El David i el Marc ens proposen el disseny d’aquesta escenografia.

La connexió és immediata, la passió pel projecte és compartida, i la temàtica ens provoca a anar més enllà en els detalls de la posada en escena, acompanyant la intensitat de l’actuació sobre l’escenari.

Vete a la mierda, mi amor a Barcelona

El nostre projecte:

K

Implantació de l’escenografia.

Sense canvi de decorat, organitzem l’escenari des de l’inici de la representació i dissenyem la seva evolució. Una acció amb pics emocionals que desborda als personatges, altament passional i amb diversitat d’atrezzo líquid i sòlid, requereix un gran estudi previ i un disseny acurat de cadascuna de les seves zones d’acció.

K

The Fall.

La intensitat de l’acció traspassa l’escenari. El públic es reconeix en aquesta història, totes hem compartit mudances amb persones que ja no compartirem més moments. La intensitat d’algunes escenes ens remouen, i el públic reacciona. Creem The Fall, un espai amb estructures suspeses i creades amb caixes de cartró recuperades, que conviden al públic a deixar aquells missatges que potser no van compartir en aquelles mudances. Un “desahógate” que provoca la interacció directa amb el nostre públic.

K

Escenografia propera i sostenible.

Dissenyem una escenografia sostenible amb la recuperació de material i d’atrezzo de mudances reals. Una proposta de disseny realista i proper, on integrem els objectes més habituals i potenciem la realitat de les escenes d’aquesta mudança tan passional i viva.