Projecte de disseny escenografia

Fabricació i recerca dels elements decoratius

Muntatge escènic

Barcelona

Escenografies

Deflacionable a Barcelona

Companyia Descartable Teatre. Daniel J. Meyer

Daniel J. Meyer escriu i dirigeix aquesta obra de teatre. La festa de divorci de Víctor i Ana en un bar decorat per l’ocasió. El públic pren el seu paper com a convidat de la festa i participa en aquesta posada en escena, on la confirmació del divorci es converteix en un gran show!

Contacte i connexió:

Coincidim amb el Daniel i el seu equip a la Nau Bostik a La Sagrera, Barcelona.

Un espai de creació i sinergia, un referent en l’activitat cultural amb diversitat i sostenible, que ha esdevingut una plataforma per a la difusió del coneixement i la informació.

La connexió és immediata i ens proposem treballar plegades en aquest projecte escenogràfic.

Deflacionable a Barcelona

El nostre projecte:

K

L’ambientació del bar on celebrem aquesta festa.

L’escenari és pròpiament l’espai bar de la Nau Bostik. El decorem amb cintes de colors  i el preparem per l’acció de show televisiu, llums i  fum! També hi disposem un photocall de Víctor i Ana, on el públic es fotografia i comparteix les imatges en xarxes.

K

Una escenografia sostenible.

Tot el material d’atrezzo i de decoració és reutilitzable en les futures sessions d’aquesta representació. Adquirim la matèria primera i la transformem en la creació de la decoració de l’espai i també dels elements d’il·luminació, protagonistes també de la posada en escena.

K

Extravagància.

Els personatges tenen assignats diferents nivells d’extravangancia i també l’espai. L’atrezzo i l’ambientació varia, fins a cotes que arriben a posades en escena que recorden la cultura més pop, amb brillantors, llums  i colors llampants.