Nova pàgina web

Altres

El naixement del nostre estudi d’interiorisme Adhoc.Cat va ser l’any 2010…. Així comença el text de la nostra biografia. 10 anys que ens demanen fer un recull de les nostres experiències, dels nostres (vostres) projectes,  del nostre creixement com a estudi.

Mirem enrere mentre continuem caminant endavant, i ens neixen somriures.

El nostre somriure apareix en aquest senzill exercici perquè ens encanta cadascun dels projectes que recordem i que ara recuperem. I perquè ens passa això? Perquè ens hi reconeixem en cadascun d’aquests projectes, perquè la nostra filosofia de disseny hi és a cada disseny que us hem proposat i que també heu gaudit amb nosaltres i perquè hi som totes,  vosaltres i nosaltres.

Adhoc presenta la nova pàgina web.

Hem creat plegades els projectes de les vostres llars i ens hem emocionat amb el disseny i la decoració dels vostres casaments i celebracions. Hem participat en les vostres aventures professionals i som part de projectes associatius que promouen una economia més solidària amb iniciatives molt creatives de cooperació social i cultural. 

Us volem donar les gràcies i per això compartim amb vosaltres de nou un projecte important: la nostra nova pàgina web.

Un nou projecte que posem en marxa i que de ben segur ens emocionarà. Una nova pàgina web on hi serem totes, vosaltres i nosaltres. On mantindrem la nostra filosofia i mostrarem el nostre creixement en cada projecte que hem compartit.

Una nova pàgina web que us convidarà a reviure els nostres projectes compartits. On de ben segur reconeixereu la nostra passió pel disseny i les nostres emocions en la creació de cadascun dels nostres projectes de disseny d’espais i  de decoració d’esdeveniments.

Altres entrades similars

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.