Deflacionable Teatre

Escenografia
Deflacionable Teatre

L’obra es desenvolupa íntegrament a la festa de divorci de Víctor i Ana, sota l’estructura d’una festa de casament. El conflicte és el pagament, per part de l’Ana, de la meitat de la casa en la qual convivien, per poder continuar vivint-hi.

No posseeix els diners i, malgrat els seus alts ingressos, els bancs li deneguen el crèdit. La seva mare actua com a confident però no ofereix solucions pràctiques a la seva filla.

L’amic de Víctor, que després sabrem que és la seva parella, espera també els diners ja que els utilitzarà per al pagament de la hipoteca de casa seva, en la qual viuran els dos (Vítor i l’amic, Fernando). Fernando s’assabentarà de la falta de diners de l’Ana però no arribarà a dir-li a Víctor ja que les estratègies de cada un dels personatges per tal d’obtenir els diners ja estaran activades i les conseqüències catastròfiques, ja gestades.

Els embolics seran variats i ens permetran apreciar que per a cada un d’aquests personatges maquiavèl·lics “el fi justifica els mitjans” encara que, paradoxalment, en cap moment es plantegen justificar-los.

Client

Deflacionable Teatre

Category

Disseny i emocions